TESLA Sonatina

TESLA Sonatina

NABÍDKA č. 30187
(3018 zobrazení)
Upravit/smazat inzerát


Kliknutím na obrázek se Vám ukáže v původní velikosti !

3 lampy v sáčku jsou u toho, raději je berte jako vadné či nesprávné velikosti či hodnot.
 
Prohlídka předmětu či osobní převzetí je možné po předešlé domluvě u Plzně či v Plzni na Slovanech v úterý a neděli v 16 hod. Zboží je obyčejně zasíláno následující týden po tom, co přijdou peníze na účet. Zkouším pro základní funkčnost po rychlém připojení, zahýbání něčím, naladění, přepnutí, zapnutí, atd. Abych se vyhnula potencionálním problémům u komplexní elektroniky, mechaniky, ale i u všeho jiného, prodávám všechny modely staré 5 let či více bez záruky na chod, i když jsou nové v nikdy neotevřeném továrním balení. Při koupi více věcí platíte 75% celkového poštovného Na dobírku nezasílám. Věci, které nejsou nové v továrním balení, mají kosmetické vady. Všechny vady či přesné barvy, atd. nejsou prezentovány. Bližší informace o nabízené věci a aukci jsou na stránce „O mně“. Číslo na konci titulku je má identifikace předmětu. Mrkněte prosím na mé podobné aukce.

Nové info. Čekám velké množství dalších věcí, proto musím vyklidit všechny současné věci. Nemám čas zkoušet, zkoušet podrobně, či nějak zkoumat, proto jen fotím, a to rychle mobilem. Jestli byla věc zkoušená či prohlédnutá a v minulosti vystavená, ale neprodala se a včas jsem ji znovu nevystavila a tady měsíce leží, tak popis a fotky na Aukru zmizely. Jako všechno jiné, věc jen vyfotím a pod tímto uvádím co si dostatečně pamatuji, pokud si něco pamatuji. U některých věcí se mi zachovaly poznámky z toho, když mi to někdo předváděl, u těch věcí uvádím více. Jinak jestli uvádím, že věc měla pěkný zvuk a jedná se např. o stereo věc s FM, berte to, že zvuk na obou kanálech se mi na FM líbil, bez záruky toho, že hrají i jiné funkce, vlnové rozsahy, atd., jestli se jedná o reprobedny, znamená to, že se mi zvuk u obou líbil od hloubek po výšky a neslyšela jsem rozdíl ve zvuku mezi bednami. Jestli pod tímto odstavcem nic neuvádím, je to raději prodáváno bez záruky funkčnosti a kompletnosti a jestli u takových věcí já nebo kamarádka nalezneme na Aukru jednoduše kategorii poškozených, dáme je raději tam.


Cena :999
Vložil :Aabeceda - 10.08.2014 23:40
Kontakt :přes Aukro
Místo :Plzeň
Tento předmět je nabízen také na portálu AUKRO (aukce číslo 4492547573)
Warning: file_get_contents(http://www.aukro.cz/i4492547573.html): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /www/doc/www.radiotechna.cz/www/burza/detaily.php on line 215