Signální generátor 0-40 MHz

Signální generátor 0-40 MHz

NABÍDKA č. 30278
(2998 zobrazení)
Upravit/smazat inzerát


Kliknutím na obrázek se Vám ukáže v původní velikosti !

Kliknutím na obrázek se Vám ukáže v původní velikosti !Kliknutím na obrázek se Vám ukáže v původní velikosti !

Kompletní soubor dílů pro stavbu signálního generátoru SSG20. Tento generátor vyrábí stabilní a přesný sinusový signál, jehož frekvenci je možné nastavovat v rozsahu 0-40 MHz s rozlišením 1 Hz. Signál může být amplitudově modulován vnitřním zvukovým signálem (také s nastavitelnou frekvencí). Umožňuje i automatický režim SWEEP, kdy se generátor sám přelaďuje v předem nastaveném rozsahu. Je to ideální pomocník každého radioamatéra a kutila, například pro nastavování vlastnoručně vyrobených krystalek a rádií. Velmi dobře také poslouží konstruktérům zesilovačů a dalších zařízení z oblasti audiotechniky.

Stavebnice obsahuje desku řídícího mikroprocesoru s nahraným ovládacím programem, desku digitálního generátoru, LCD displej, otočný ovladač, další potřebné součástky a CD s řídícím programem pro operační systém Microsoft Windows.

Složení je velice jednoduché (jedná se v podstatě pouze o propojení všech dílů pomocí několika drátů a připojení jednoho tranzistoru a rezistoru. Kvůli miniaturním rozměrům je ale stavebnice vhodná přece jenom spíše pro pokročilé radioamatéry, kteří už dobře ovládají pájení.

Generátor je také možné připojit k počítači přes USB port a ovládat jej buď pomocí jednoduchých příkazů např. programem Hyperterminál. Pomocí dodávaného programu pro Windows (Windows 98, Windows XP, Windows 7 a 8) je možné generátor komfortně ovládat, nastavovat všechny potřebné parametry a ukládat je případně do paměti pro další použití.

Krabička na fotografiích není součástí dodávky - stavebnice obsahuje pouze elektronické součástky !

Více podrobností naleznete na www.radiox.cz/srs


Cena :999
Vložil :RadioX - 15.03.2015 17:34
Kontakt :info(ZAVINÁČ)radiox(TEČKA)cz
Místo :ČR

Dotaz na předmět

Zde můžete napsat prodávajícímu či kupujícímu dotaz, který mu přijde e-mailem (pokud ho zadal). Nezapomeňte do políčka Kdo se ptá zadat nějaký kontakt (mail, nebo telefon), aby Vám mohl odpovědět.

Kdo se ptá :
Dotaz :
Kolik je tři krát dvě (napište číslo) :