Univerzální měřič / tester součástek multimetr

Univerzální měřič / tester součástek multimetr

NABÍDKA č. 30409
(2123 zobrazení)
Upravit/smazat inzerát


Kliknutím na obrázek se Vám ukáže v původní velikosti !

Skvělá věc pro všechny elektrokutily a radioamatéry !

Mikroprocesorem řízený měřič / tester součástek. Má tři vstupní svorky, ke kterým jednoduše připojíte nějakou součástku - kondenzátor, odpor, diodu, nebo transistor, bez ohledu na polaritu nebo rozmístění vývodů. Pak jen stisknete tlačítko, přístroj součástku "očuchá" a zobrazí na displeji o co se jedná. U diod ukazuje pochopitelně i polaritu a difuzní napětí, u tranzistorů pak rozmístění vývodů (například na fotografii je připojen běžný křemíkový nf tranzistor - přístroj sám poznal že báze je připojena ke svorce č.2, kolektor ke svorce č.1 a emitor k třetí svorce, přičemž se jedná o typ PNP s proudovým zesilovacím činitelem 297. Rozlišuje a detekuje i tranzistory FET.

Měří i elektrolytické kondenzátory - přičemž opět nezáleží, jak je připojíte (tedy kam plus a kam mínus). Je třeba pouze dbát na to, eby byl před měřením kondenzátor vždy vybitý (stačí ho na chvíli zkratovat).

Jedná se o kompletní, hotový, oživený modul s dvouřádkovým LCD displejem, ke kterému připojíte pouze devítivoltovou baterii a hned můžete měřit. To je vše !

Jediným ovládacím prvkem je jedno tlačítko - jím se přístroj zapíná a spouští měření. Po deseti sekundách nečinnosti se tester sám vypne.

Je to super věc hlavně u neznámých součástek, nebo součástek s nečitelným označením, atd.


Cena :399
Vložil :Specker - 22.01.2016 22:59
Kontakt :tdasek(ZAVINÁČ)gmail(TEČKA)com
Místo :Jihlava

Dotaz na předmět

Zde můžete napsat prodávajícímu či kupujícímu dotaz, který mu přijde e-mailem (pokud ho zadal). Nezapomeňte do políčka Kdo se ptá zadat nějaký kontakt (mail, nebo telefon), aby Vám mohl odpovědět.

Kdo se ptá :
Dotaz :
Kolik je tři krát dvě (napište číslo) :