Světový přijímač TECSUN PL600 SSB

Světový přijímač TECSUN PL600 SSB

NABÍDKA č. 30789
(2532 zobrazení)
Upravit/smazat inzerát


Kliknutím na obrázek se Vám ukáže v původní velikosti !

Kliknutím na obrázek se Vám ukáže v původní velikosti !Kliknutím na obrázek se Vám ukáže v původní velikosti !

Světový radiopřijímač TECSUN PL-600 je jedním z nejlépe hodnocených rádií pro příjem radiokomunikačního provozu ve své třídě, což dokazuje i množství nezávislých recenzí od spokojených majitelů. Se svou cenou představuje bezkonkurenční nabídku mezi přijímači s podobnými parametry. Rozsah od 150kHz do 30MHz "bez mezer" a především možnost příjmu CW a SSB signálu z něj pak dělá skvělého společníka pro každého radioamatéra při každodenním používání doma i na cestách.

Přijímač je řešen jako velmi citlivý PLL superhet s dvojím směšováním, obsahuje vstupní atenuátor (přepínač citlivosti) a laditelný záznějový oscilátor (BFO) pro příjem signálů CW a SSB na radioamatérských pásmech. Má celkem 600 předvoleb a pokročilý ladící systém s automatickým ukládáním vyhledaných stanic. Přehledný kontrastní LCD displej s oranžovým podsvětlením zobrazuje kromě údajů o frekvenci také S-metr (ukazatel síly signálu) a hodiny s budíkem. Přijímač se vyznačuje kompaktními rozměry (pouze 181x116x36 mm), díky nímž se vejde i do malého cestovního zavazadla a zajistí tak vaše stálé spojení se světem. Napájení z baterií, nebo externího zdroje - rádio má vestavěný nabíjecí systém pro tužkové Ni-MH akumulátory. Kvalitní příjem zajišťuje vnitřní feritová anténa a teleskopická vysouvací anténa. Možnost přímého číselného zadávání frekvence výrazně zrychluje ladění a zvyšuje uživatelský komfort.

Jsme legálním dovozcem těchto radiopřijímačů a narozdíl od přijímačů individuálně "výhodně" objednaných někde na E-Bayi či AliExpressu dodáváme vždy modely s posledním firmware, s anglickými popisky a především s evropským vybavením (t.j. odemčeným SW rozsahem - modely prodávané v Číně totiž mají kvůli místní cenzuře některé mezery v krátkovlnném rozsahu) !

Součástí dodávky jsou i čtyři tužkové akumulátory Ni-MH

V nabídce máme i výkonnější typ PL660 se synchrodetekcí a příjmem signálu v pásmu AIr Band (letecký provoz). Více na našich stránkách www.retroraj.cz


Cena :2699
Vložil :RADiOX - 17.09.2017 15:09
Kontakt :shop(ZAVINÁČ)kutilovo(TEČKA)cz
Místo :Vysočina

Dotaz na předmět

Zde můžete napsat prodávajícímu či kupujícímu dotaz, který mu přijde e-mailem (pokud ho zadal). Nezapomeňte do políčka Kdo se ptá zadat nějaký kontakt (mail, nebo telefon), aby Vám mohl odpovědět.

Kdo se ptá :
Dotaz :
Kolik je tři krát dvě (napište číslo) :